Dream is a story that a person watches or even takes part in during sleep.Dream events are imaginary,but they are related to real experiences and needs in the dreamer’s life.
They seem real while they are taking place.Some dreams are pleasant,others are annoying,and still others are frightening.
Everyone dreams,but some persons never recall dreaming.Others remember only a little about a dream they had just before awakening and nothing about earlier dreams.No one recalls all his dreams.
Dreams involve little logical thought.In most dreams,the dreamer cannot control what happens to him.The story may be confusing,and things happen that would not happen in real life.
People see in most dreams,but they may also hear,smell,touch,and taste in their dreams.Most dreams occur in color.But persons who have been blind since birth do not see at all in dreams.
Dreams are a product of the sleeper’s mind.They have included events and feelings that he has experienced.Most dreams are related to events of the day before the dream and strong wishes of the dreamer.Many minor incidents of the hours before sleep appear in dreams.Deep wishes or fears-especially those held since childhood often appear in dreams,and many dreams fulfil such wishes.Events in the sleeper’s surrounding-a loud noise,for example,may become part of a dream,but they do not cause dreams.
Some dreams involve deep feelings that a person may not realize he has.Psychiatrists often use material from a patient’s dreams to help the person understand himself better.
Dreaming may help maintain good learning ability,memory,and emotional adjustment.People who get plenty of sleep-but are awakened each time they begin to dream-become anxious and restless.
We may infer from the passage that dreaming( ).
推断题。根据原文最后一段,Dreaming may help maintain good learning ability,memory,and emotional adjustment.People who get plenty of sleep-but are awakened each time they begin to dream-become anxious and restless,做梦可能帮助人们维持一个良好的学习能力,因此D项正确。A项:“夺去人们好的睡眠”,表述过于绝对,文段指出梦有好也有坏,做好梦的时候睡眠质量还是比较好的,因此排除;B项:“干扰人们的生活”,文段并没有谈到做梦和生活之间的关系,排除;C项:“使人们总是焦躁不安”,根据原文People who get plenty of sleep-but are awakened each time they begin to dream-become anxious and restless,只是对于那些需要大量睡眠的人来说,并不是所有人,表述过于绝对,排除。故本题正确答案选D。
将自然数1~100分别写在完全相同的100张卡片上,然后打乱卡片,先后随机取出4张,问这4张先后取出的卡片上的数字呈增序的几率是多少?()

市场经济体制下,财政具有的职能有( )。
箱子里面有红、白两种玻璃球,红球数比白球数的3倍多两个,每次从箱子里取出7个白球、15个红球。如果经过若干次以后,箱子里只剩下3个白球、53个红球,那么,箱子里原有红球比白球多多少个?
如果一国货币汇率上升,即对外升值,就可能会导致( )。
根据《中华人民共和国中国人民银行法》的规定,我国货币政策的最终目标是( ),并以此促进经济增长。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()

